Köszöntjük a BÚZAMAG KÖZÖSSÉG oldalán!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Isten szeret téged!

"Drága vagy szememben, becses vagy, és én szeretlek téged!" Iz 43,4

"A szívbeli bánat leveri az embert, de a szép szó felderíti! Péld 12,25

"Íme, nem rövid az Úr keze, hogy ne tudna megszabadítani, és nem tompa a füle, hogy ne hallana;

hanem a ti bűneitek lettek válaszfallá köztetek és Istenetek között,

és a ti vétkeitek fedték el arcát előletek, hogy ne hallgasson meg. Iz 59,1-2

"Nem akarok másról tudni köztetek, csak Jézus Krisztusról, a megfeszítettről.” 1Kor 2,2

"Dicsőítlek téged, mert olyan csodálatosan alkottál, és tudom jól, milyen csodálatos minden műved! Zs 139,14

"Az Úr az én pásztorom, nem szűkölködöm, zöldellő legelőkön adott nekem helyet, csöndes vizekhez vezetett engem.

Felüdítette lelkemet, és az igazság ösvényein vezetett az ő nevéért.

Járjak bár a halál árnyékában, nem félek semmi bajtól, mert te velem vagy, vessződ és pásztorbotod megvigasztaltak engem.

Asztalt terítettél számomra azok előtt, akik szorongatnak engem.

Olajjal kented meg fejemet, és kelyhem csordultig töltötted.

Mert jóságod és irgalmasságod kísér engem életem minden napján, hogy az Úr házában lakjam időtlen időkig." Zsoltárok 23

"A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, nem féltékeny, nem kérkedik,

nem fuvalkodik fel, nem tapintatlan, nem keresi a magáét, nem gerjed haragra, nem feltételezi a rosszat,

nem örül a gonoszságnak, de együtt örül az igazsággal; mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel.

A szeretet soha meg nem szűnik. 1Kor 13,4-8

"Ti vagytok a föld sója. De ha a só ízetlenné válik, mivel sózzák meg?" Mt 5,13

"Gyönyörködj az Úrban, ő megadja neked szíved kéréseit" Zs 37,4

"Hálát adok neked, Uram, a népek között, zsoltárral dicsérlek a nemzetek között." Zs 57,10

"Sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelemségek, sem magasság, sem mélység, sem más teremtmény nem szakíthat el minket Isten szeretetétől, amely Krisztus Jézusban van." (Róma 8,38)

"Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött fiát adta, hogy aki hisz benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen." (János 3,16)

"Ne gondoljatok a régi dolgokra, és az elmúltakra ne figyeljetek! Íme, én újat cselekszem, most sarjad, talán nem tudjátok?" Iz 43,18

"Hiábavaló hajnal előtt kelnetek, és késnetek a lefekvéssel, akik a fáradság kenyerét eszitek, hiszen ő álmában is megad mindent annak, akit kedvel. Zs 127,2

Jézus él, az én eletemben is, és cselekszik

 

Örömhírt osztok meg veletek. Általában engem mindig megerősít a hitemben, ha valaki megosztja, hogy hogyan cselekszik Isten.

Mielőtt még Mirjamka az első lányunk megfogant, a jobb oldali petefészkemen egy endometriozis cisztát fedeztek fel, amire nem hat semmiféle hormonkezelés, csak műtéttel távolítható el, és 80%-ban meddőséget okoz. Nagyon sokan imádkoztak értem. Az ecos fotót egy magyarországi orvos is megnézte, aki még a műtét  folyamatáról is részletesen tájékoztatott. Végül Marosvásárhelyen még megnézett egy szakorvos, aki érdekes módon nem látott endometriozist, csak több kis cisztát egymás mellett, amit hormonálisan kezelni lehet. Én nem vetettem alá magam ennek a kezelésnek, Mirjamka ennek ellenére megfogant és megszületett. Szülés után újból látható volt a petefészkemen a ciszta - én is láttam, ahogy elfedte a petefészek járatokat-, és az orvosom azzal biztatott, ha nem nő majd megműt a további szüléseim után.

Megfogant Hanna is a második kislányunk.

A 6 hetes vizsgálaton az orvosom és én is tátott szájjal néztük a teljesen ép és egészséges petefészkeimet. A doktornő előszedte a fotókat a cisztámról, és csak annyit tudott tenni, hogy vonogatta a vállait. Ez a fajta ciszta nem tűnik el az áldott állapottal sem.

Eszembe jutott hogy a Búzamag közösség lelki napján amikor, itt volt Regina Collins nővér, kertem, hogy imádkozzon a petefészkemért és a kezemért, ugyanis a kezemen nagyon csúnyán elterjedt az ekcéma, és az orvos által kiirt kezelés sem használt neki. Én nem ereztem semmi különöset, se nem forrósodtam, se nem melegedtem akkor.

Nem tűnt el az ekcémám akkor. A Karizmatikus találkozón, aztán újból kértem imát a kezemért. Úgy emlékszem, hogy a tanítása után, Regina nővár hangosan kimondta, hogy valakinek a kezét gyógyítja az Úr. Én akkor sem ereztem semmit, sőt az ekcémám még ott volt, de valahol a szívemben ott volt, hogy Jézus most meggyógyítja a kezemet. Az ekcémám kb. egy hónap leforgása alatt szépen visszahúzódott, és azóta semmi baja nincs a kezemnek, pedig ugyanúgy mosogatok, takarítok stb.

Isten meggyógyított két betegségemből.

Tegnap megkérdeztem Tőle, miért gyógyított meg? Az életemnek vannak olyan területei, ahol jobban elvártam volna, hogy cselekedjen, gyógyítson, olyan területek, amelyekre, ha most rátekintek, szinte bedőlnek annak a hazugságnak, hogy Isten magamra hagyott. A tegnapi nap teljesen megcáfolta ezt a hazugságot. Jézus él, az én eletemben is, és cselekszik. Tudom, hogy velem van minden küzdelmemben, akkor is, ha én kézzel tapintható formában és azonnal azt nem tapasztalom. Ez számomra reményt és erőt ad.

Kívánom nektek is, hogy bizalommal teli szívvel tekintsetek Jézusra, és úgy éljetek a mindennapjaitokat. Benne tuti, hogy nem csalódtok!

 

B. Éva