Köszöntjük a BÚZAMAG KÖZÖSSÉG oldalán!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

nem lehetetlen

Fülöp kurzus - 2024. május 5-7. Csíkcsicsó

Az erősödött meg méginkább bennem, hogy mi keresztények, akik megvagyunk keresztelve, nekünk Jézusban erőnk van és amikor azt látjuk, hogy nekünk lehetetlen, rájövünk, hogy Istennek semmi sem lehetetlen, hogy velünk van az Úr mindig és nem erővel kell Hozzá ragaszkodnunk.

Megérintett az, hogy jön a Szentlélek még akkor is, amikor mi csordultig tele vagyunk  és ott van bennünk a rossz is és mi megállunk, hogy ne follyon ki és dédelgetjük, de igazából azt a hazugságot hisszük el, hogy együtt jár a kettő, hogy nekem a rosszam is ott van, de jön a Szentlélek és kimos teljesen, csak idő kell ehhez és a rossz fa nem terem gyümölcsöt.

Vágyam lett arra, hogy egy krisztusi közösséghez tartozzak és nem kell ettől féljek.  D. K.

 

Ami most megerősödött bennem, hogy Krisztus megváltott minket és megkaptuk tőle a Szentlélek ajándékát, akit bármikor segítségül hívhatunk és segítségünkre is jön. Eddig kerestem a kifogásokat, hogy miért ne járjak közösségbe, de most döntöttem, hogy a közösség része leszek végre. T. F.

 

Az tetszett a legjobban, hogy ahogy felkerültek fokozatosan a puzzle darabok, úgy tisztázódtak le bennem is a dolgok. Rájöttem, hogy annyi mindenkinek megakarok felelni az életben, de egy valakinek nem kell megfelelni, és az Isten és ezáltal tudok egy értékes ujjlenyomata lenni ennek a szeretetnek,ami egy nagyon szép dolog és ezután  már nyomát  is tudom hagyni a világban ennek az Isteni szeretetnek.

Megértettem, hogy egyedül magunkban  szárazak vagyunk, de ha egy olyan talajt bizosítunk magunknak,amit egy közösség adhat,akkor kivirágozhatunk.  N. H.

 

Új volt nekem, hogy ennyire közvetlenül megszólíthattam az Atyát és az Úr Jézust. Csodálkoztam. Azt éreztem a Szentlélekhívás után, hogy valami rám hull és tényleg betölt. Megértettem, hogy ez a Szentlélek volt és egy bátor, tiszta lélekkel térhettem  haza ezután. K. P.

 

Eddig rossz irányba jártam, felelőtlen fiatalnak  éreztem magam és mind hitegettem magam azzal kapcsolatban, amiről le akartam mondani, hogy na csak mégegyszer és a bánkódás után jött a gonosz,hogy ez úgy sem fog sikerülni. Most azonban arra jöttem rá, hogy mindig van remény, támasz a Szentháromság által, Akikből táplálkozni lehet. B. B.

 

A kurzus, számomra abban segített, hogy egyben lássam a hittem igazságait. Mint ahogyan a lánc csak akkor használható, hogyha a láncszemek összekapcsolva vannak egymáshoz, úgy nekem is kezdtek összeállni az alapvető szellemi élettel kapcsolatos dolgok.
Az első dolog ami gondolkodtatóba ejtett az az egyik tanítás alkalmából történt amikor egy megszemélyesített kérdés hangzott el az irányomba, hogy: "Eddig hol voltál Zoli?"
Volt részem proféciákban is az imaszolgálatok alatt, amelyek megerősítésként szolgáltak és arra késztettek, hogyan azonosuljak azzal a ténnyel, hogy: "Az Atya szeretett gyermeke vagyok".
A kurzusról nem távoztam ajándék nélkül, mert a Szentlélek megajándékozott a nyelvek adományával ott helyben, az imaszolgálatot teljesítő közvetítők által. Olyan mélyen még eddig sosem tudtam imádkozni, mind azon a estén nyelveken. Örülök, hogy részt vehettem ezen a képzésen. F. Z.

 

Ez a Fülöp-kurzus nagyon sokat adott nekem! Megtanultam azt,hogy bárhogy is nézek ki vagy bármilyen bűnös is vagyok Isten így szeret és így fogad el ahogy vagyok. Ez abban erősített meg, hogy egyre jobban tudjam elfogadni magam így, ahogy Isten elképzelt engem.

Hála és dicsőség az Úrnak,hogy megadta a kegyelmet,hogy el tudtam menni még akkor is, ha ehhez társultak nem kívánt mondatok is. Köszönöm neked Atyám! O.Sz.