Köszöntjük a BÚZAMAG KÖZÖSSÉG oldalán!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tanúságtételek - Fülöp kurzus 2022. január 21-23. Csíkszereda

biblia olvasasLegjobban talán úgy tudnám elmondani, hogy megtaláltam a „helyet”, ahol önmagam lehetek, nem kell szerepet játszanom. Mivel vallásos voltam a magam módján nem gondoltam, hogy ennyi mindent nem tudok, köztük, hogy - nem tudom a Szentírást olvasni - veletek ezt kezdtem megismerni es remélem megtanulom. Nem tudtam azt az igazságot sem, hogy már minden " adósságom ki van fizetve" Megtapasztalhattam Isten szeretetét rajtatok keresztül és megpróbálom én magamat is úgy elfogadni ahogy vagyok mert, Ö így szeret amilyen vagyok es feltétel nélkül. Megértettem, hogy az egyetlen út az Jézus és meg kell tanulnom vele együtt járni azt az utat, amit az Úr nekem rendelt.  Ami legnagyobb "ajándék" volt, hogy megtapasztalhattam a Szentlélek jelenletét a teremben, közöttünk, lágy fuvallatként és ez nagyon mélyen érintett, hogy én, aki ilyen "jelentéktelen " vagyok velem is ott van éssegít. Kaptam egy jövőképet Bécin keresztül, így tudom, hogy velem is terve van az Úrnak. Eddig kételkedtem, azt gondoltam, hogy csak túl kell élnem az életemet, habár kaptam tőle "ajándékokat" (pl. a gyerekeimet főleg a harmadik picurit). Örvendek es köszönöm, hogy közelebb vittetek az Úrhoz és Jézushoz.  D.E. 

 

Számomra teljesen új volt hallani a Szentlélekről, kissé úgy tűnt mintha eddig életembe nem is hallottam volna róla. Nagyon mély volt megtapasztalni az Ő jelenlétét, ahogyan közel jött és átjárt. Most már tudom, hogy a Szentlélek szeretne megajándékozni mindig, és Neki célja van velem. Eldöntöttem, hogy akarok tartozni egy közösséghez.  B.H.

 

Én már sokszor hallottam Isten szeretetéről, de valahogy soha nem sikerült, hogy érezzem. Ésszel sok mindent tudtam eddig is, azonban most rájöttem, hogy valahányszor én is bűnt követtem el, nem mertem Isten elé menni, hanem Ádámhoz és Évához hasonlóan elbújtam Istentől, nem jártam inkább templomba vagy közösségbe. Felismertem azt is, hogy mikor úgy döntöttem, hogy ott hagyom a közösséget akkor kezdett fellazulni az Istennel való kapcsolatom is és szépen lassan el is maradt, most újból szeretnék közösségbe járni. J.H.N

 

Egész életemben kerestem Istent, valamilyen formában, sokszor csak vallásos gyakorlatokat végeztem én is. Nagyon sok ideig marcangoltam magam egy bűnöm miatt, és mikor imádkoztak értem végre megértettem, hogy Isten azt már megbocsájtotta nekem. Megtapasztaltam a Szentlélek vigasztalását és ajándékát, amit szeretnék még jobban megismerni. U. ZS.

 

Számomra minden teljesen új volt ezen a kurzuson. Sok közöm sajnos nem volt az egyházhoz, és Istenről se sokat hallottam. De most már tudom, hogy mégse vagyok egyedül, mert van Isten és Ö velem van, és Ö elkezdett gyógyítani engem, hogy valóban az lehessek akinek Ö teremtett és tudom, hogy nem kell többet a kemény, és a kőszívűt játszanom. A.T.

 

Bár kisebb nagyobb fájdalmakkal a szívemben jöttem ide, tudtam, hogy itt kell lennem. Nagyon örvendek, hogy a férjemmel együtt lehettem itt, és hihetetlen volt számomra megtapasztalni, hogy a Szentlélek mennyire közel jön és mennyire valóságos az Ö jelenléte. P.M.

 

Elméletben én mindezt már rég tudtam és erősen kíváncsi voltam, hogy mi ujjat tudok itt hallani. Azonban mikor oda jutottunk, hogy Szentlélek és az Ő jelenléte, az számomra teljesen új volt. Bár csak az egész egyházunk ilyen módon lenne összekapcsolva, bár tudom nagy számba elég nehéz megvalósítani. Örvendek, hogy ha még gyerek cipőben is, de részese lehetek egy közösségnek. Sz.M.