Köszöntjük a BÚZAMAG KÖZÖSSÉG oldalán!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Jézus él, az én eletemben is, és cselekszik

 

Örömhírt osztok meg veletek. Általában engem mindig megerősít a hitemben, ha valaki megosztja, hogy hogyan cselekszik Isten.

Mielőtt még Mirjamka az első lányunk megfogant, a jobb oldali petefészkemen egy endometriozis cisztát fedeztek fel, amire nem hat semmiféle hormonkezelés, csak műtéttel távolítható el, és 80%-ban meddőséget okoz. Nagyon sokan imádkoztak értem. Az ecos fotót egy magyarországi orvos is megnézte, aki még a műtét  folyamatáról is részletesen tájékoztatott. Végül Marosvásárhelyen még megnézett egy szakorvos, aki érdekes módon nem látott endometriozist, csak több kis cisztát egymás mellett, amit hormonálisan kezelni lehet. Én nem vetettem alá magam ennek a kezelésnek, Mirjamka ennek ellenére megfogant és megszületett. Szülés után újból látható volt a petefészkemen a ciszta - én is láttam, ahogy elfedte a petefészek járatokat-, és az orvosom azzal biztatott, ha nem nő majd megműt a további szüléseim után.

Megfogant Hanna is a második kislányunk.

A 6 hetes vizsgálaton az orvosom és én is tátott szájjal néztük a teljesen ép és egészséges petefészkeimet. A doktornő előszedte a fotókat a cisztámról, és csak annyit tudott tenni, hogy vonogatta a vállait. Ez a fajta ciszta nem tűnik el az áldott állapottal sem.

Eszembe jutott hogy a Búzamag közösség lelki napján amikor, itt volt Regina Collins nővér, kertem, hogy imádkozzon a petefészkemért és a kezemért, ugyanis a kezemen nagyon csúnyán elterjedt az ekcéma, és az orvos által kiirt kezelés sem használt neki. Én nem ereztem semmi különöset, se nem forrósodtam, se nem melegedtem akkor.

Nem tűnt el az ekcémám akkor. A Karizmatikus találkozón, aztán újból kértem imát a kezemért. Úgy emlékszem, hogy a tanítása után, Regina nővár hangosan kimondta, hogy valakinek a kezét gyógyítja az Úr. Én akkor sem ereztem semmit, sőt az ekcémám még ott volt, de valahol a szívemben ott volt, hogy Jézus most meggyógyítja a kezemet. Az ekcémám kb. egy hónap leforgása alatt szépen visszahúzódott, és azóta semmi baja nincs a kezemnek, pedig ugyanúgy mosogatok, takarítok stb.

Isten meggyógyított két betegségemből.

Tegnap megkérdeztem Tőle, miért gyógyított meg? Az életemnek vannak olyan területei, ahol jobban elvártam volna, hogy cselekedjen, gyógyítson, olyan területek, amelyekre, ha most rátekintek, szinte bedőlnek annak a hazugságnak, hogy Isten magamra hagyott. A tegnapi nap teljesen megcáfolta ezt a hazugságot. Jézus él, az én eletemben is, és cselekszik. Tudom, hogy velem van minden küzdelmemben, akkor is, ha én kézzel tapintható formában és azonnal azt nem tapasztalom. Ez számomra reményt és erőt ad.

Kívánom nektek is, hogy bizalommal teli szívvel tekintsetek Jézusra, és úgy éljetek a mindennapjaitokat. Benne tuti, hogy nem csalódtok!

 

B. Éva