Köszöntjük a BÚZAMAG KÖZÖSSÉG oldalán!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tűz - Szentlélek tüze

 

Tűz - Szentlélek tüze - így tudnám a kurzust egy szóval megfogalmazni. Erre vágytam már egy ideje. Isten ültette el ezt a vágyat a szívembe, ezt az is igazolja ahogyan én eljutottam a kurzusra. Csodálatos a mi Istenünk! Sok minden lecsengett, letisztult ezen a kurzuson. Mint például, hogy ha nem ismerem az én Istenemet nem tudom Őt dicsérni, imádni. Akarjuk személyesen megismerni a mi Urunkat. Merjük közel engedni magunkhoz.

És ha engedjük, Ő jelen van, és ha figyelünk is rá, Ő meghallgat, sőt szól is hozzánk. Kérdés hogy van fülünk meghallani Őt? Kihívás a dicsőítésbe, hogy merjünk bátrak lenni, merjük Istent közel engedni magunkhoz, hogy így átmehessen a dicséret imádásba. Ami mélyen érintett, hogy ha szabadok vagyunk a dicsőítésbe, Isten szól, és merjük megcselekedni, amit üzen, amit kér. Személy szerint is megtapasztaltam. Isten azt mondta, hogy szeressem ki a testvéremből a rosszat. Először azt mondtam, csak ezt ne Uram! Erre én nem vagyok képes. Az Úr hallgatott és csendben cselekedett. Másnap megmutatta a testvéremet olyan szeretni-valónak, hogy nem tudtam nemet mondani. Tudtam ez Isten ajándéka számomra. Szeretnem kell a testvéremet úgy, ahogy van. És amint ezt hitben elfogadtam, már az érzés is megszületett a szívembe: szeretni tudom a testvéremet, szeretni akarom őt. Már alig várom az alkalmat, hogy elmondhassam neki. Amit még megértettem, hogy a dicsőítés egy fegyver a szellemi harcban. Ezt is megtapasztaltam. Első két nap folyamatosan fájt a fejem. De én kitartóan, Isten kegyelméből ráhangolódtam a dicsőítésekre és megszűnt a fejfájásom. Tehát megtapasztaltam, hogy mennyire fontos minden helyzetben dicsérni Istent, akár jó az a dolog, akár nem, akár fájdalom, bármi is legyen, átnézni rajta, föl a keresztre. Átnézni a szemétdombon, és dicsérni Istent minden helyzetben. A harcban ne az erőnkbe bízzunk, hanem Isten erejében. Isten ölelésre lendülő karja elsöpri az ellenséget. Tehát ne az ellenségre figyeljünk, hanem Istenre. Ami még nagyon bátorító volt számomra, hogy merjünk áldozatok is lenni, ha ezt kéri Isten, mert minden áldozatból egy új élet születik meg. Még ami nagyon mélyen érintett, hogy teljes lényünk van meghívva Isten dicsőítésére. Minden, amit teszek, valakit dicsér. És hogy nem mindegy kit akarok dicsérni. 

 

Nagyon mélyen érintett, hogy az Úr újra meghívott szövetségesének. 
Mennyei Atyám, én megköszönöm, hogy résztvevő lehettem ezen a csodálatos kurzuson, hálát adok neked mindenért! Dicsőítelek és áldalak téged minden nap! Megköszönöm a testvéreket, akik által lehetővé tetted számomra a Veled való mély találkozást!   Ámen.
A. Krisztina